Make a request

If you want to know more about our kitchens make a request to access on our materials


  [recaptcha ]

  Back to all kitchens

  CORTINA

  Modele në laminate dhe materiale mat janë të freskëta, të gjithanshme, të besueshme, të përditësuara, të afta për të krijuar kuzhinat funksionale dhe çdo hapësirë për zonat e jetesës. Cortina nuk është vetëm një kuzhinë, por është gjithashtu një mënyrë jetese reale.

  Sistemi i ri i dorzave

  Kuzhina me dyer laminat dhe texturë druri natyral e kombinuar me ngjyra elegante si e bardh mat, e karakterizuar nga dorzat ” Sistema Gola” ne alumin me finiturë metali.

  Bilanci perfekt midis elegancës klasike të drurit dhe materialeve inovative.