Make a request

If you want to know more about our kitchens make a request to access on our materials


  [recaptcha ]

  Back to all kitchens

  Shije për kontrast…

  Me shkëlqim të zi / Me shkëlqim ultra të bardhë

  Luksoz dhe funksional në të njëjtën kohë – kuzhinat Gacaferi në shkëlqim të zi: një ndërveprim me  kontrast midis xhamit dhe metalit, dyert e tij të shkëlqyera me shkëlqim kanë një kornizë metalike të përbërë nga çeliku. I kombinuar me xham ultra të bardhë krijon një tipar interesant me ngjyra që impresionon dhe me ndjenjën e materialit, por edhe me vëmendje të përcaktuar.

   

   

  Magazinim i gjithanshëm, i organizuar dhe ergonomik.

  Të gjitha zgjidhjet optimizojnë rendin dhe rregullsinë në emër të një organizimi jo vetëm vizuale. Brenda fijokave mund të vendosen pajisje specifike që ju mundësojnë të ndani hapësirën, duke krijuar një vend për gjithçka. Anësore të fijokave të thella dhe me xham mundësojn lehtësi në organizim dhe funksionim.